VINE AL TOTESPORT – ENTRE TOTES, JOC!!!!

Us informem de la nova proposta d’espai lúdic esportiu adreçat a infants i joves “TOTESPORT-Entre totes, JOC”.Redacción: Ruiz | Orientaciondeportiva.es


A les instal·lacions de l’INEFC de Barcelona (Anella Olímpica de Montjuïc), del 2 al 5 de gener de 2023, es podrà practicar i gaudir de l’esport en família amb més d’una vintena d’activitats esportives i lúdiques, exhibicions, xerrades i moments amb les referents femenines de l’esport català.

Es tracta d’una activitat amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física desenvolupada per la Jo-DiC que pretén fer un pas més en la promoció de l’esport femení de casa nostra, on entitats i referents femenines de primer nivell es donaran cita en aquest entorn.

Vine al TOTESPORT-Entre totes, JOC!!!!

RESERVA LA TEVA ENTRADA!!!!

Entrades individuals i familiars

Entrades grupals per entitats, clubs i escoles

La participació i assistència a l’espai lúdic serà gratuïta. Les entrades també es podran adquirir al mateix INEFC, al preu de 3€ entrada individual i 5€ entrada familiar, sempre i quan en quedin de disponibles atès l’aforament diari limitat.

Continua leyendo el artículo original pulsando el siguiente enlace: Vine al TOTESPORT – Entre totes, JOC!!!!

A continuación citamos la fuente y autor del texto:
Título: Vine al TOTESPORT – Entre totes, JOC!!!!
Autor: FCOC
Enlace: Vine al TOTESPORT – Entre totes, JOC!!!!
Fuente: Vine al TOTESPORT – Entre totes, JOC!!!!
Fecha publicación: 26/12/2022Las opiniones vertidas en los artículos son escritas por sus autores y no necesariamente reflejan la opinión de orientaciondeportiva.es. Se han tomado todas las precauciones razonables para producir información veraz en esta web. Orientaciondeportiva.es no se responsabiliza por las pérdidas o daños sufridos por alguna persona como consecuencia del uso de las informaciones que aparecen publicadas. Si observa algún error, o quiere mostrar alguna duda, o proponer alguna sugerencia, póngase en contacto a través de nuestros formularios.