ÈXIT D’ORIENTACIÓ A L’11A EDICIÓ DELS 2 DIES DEL BERGUEDÀ

El Club d’Orientació del Berguedà va organitzar el cap de setmana del 6 i 7 de novembre una nova edició dels 2 dies del Berguedà. Aquesta competició ja fixa al calendari de manera anual va celebrar-se al poble de Guardiola de Berguedà.

El dissabte es va disputar una mitja distància. El terreny pre-pirinenc va deixar un aire molt positiu entre els participants per la combinació de duresa física i tècnica orientadora que requeria. En categoria absoluta, els més ràpids van ser Annabel Valledor (DE) i Biel Ràfols (HE).

Si voleu veure els resultats podeu consultar el següent enllaç

Per la tarda, es va celebrar una prova no puntuable per la Copa Catalana però per això menys divertida. Es tractava de la disciplina ja extesa per tot Catalunya de MicroSprints. Un total de 4 curses classificatòries van permetre que els participants gaudissin de racons més desconeguts de Guardiola. Per la semifinal i final es disposava d’un escenari magnífic: un laberint al camp de futbol municipal. Desenes de persones de públic van poder gaudir d’aquestes proves on van acabar imposant-se Ernest Pou i Joana Martí

Per últim, el diumenge hi havia la prova reina del cap de setmana: el campionat de Catalunya de Ultrallarga distància. Més de 13km per a les dones i quasi 18km pels homes era el que els esperava a la sortida. Després d’una sortida en massa trepidant, els primers en creuar la meta varen ser Alba Trabal (DE) i Marc Serrallonga (HE).

Continua leyendo el artículo original pulsando el siguiente enlace: Èxit d’orientació a l’11a edició dels 2 dies del Berguedà