ARRANCA LA COPA CATALANA DE ROGAINING AL BERGUEDÀ

Aquest cap de setmana s’ha disputat la 6a edició del rogaine del Berguedà al municipi d’Avià. Aquesta cursa dóna el tret de sortida al calendari de curses del 2022. Els encarregats de l’organització de la cursa han estat els membres del Club d’Orientació del Berguedà. El Rogaine tenia un punt emotiu ja que aquesta edició s’ha dedicat al Xavi Batriu.Redacción: Ruiz | Orientaciondeportiva.es


El matí s’ha aixecat fred amb unes temperatures que roçaven els 0º. Tanmateix, un cop s’ha donat la sortida els participants han pogut gaudir d’un Sol que els va acompanyar durant les 6, 3 o 1,5h que durava la competició. La diferència de durada correspon a les diferents categories presents a la competició.

Pel que fa a resultats, les categories de 6h i puntuables per a la copa catalana 2022 han tingut les següents parelles guanyadores:

Dones – Aligotes girones amb la Raquel Font i la Marta Planas

Homes – GO-Aligots amb el Albert Herrero i el Marc Serrallonga

Mixtes – els Fusos amb la Júlia Rius i el Adrià Sabaté

Enhorabona a tots i atents al calendari per la propera competició que es celebrarà ben aviat!

Continua leyendo el artículo original pulsando el siguiente enlace: Arranca la Copa Catalana de Rogaining al Berguedà

A continuación citamos la fuente y autor del texto:
Título: Arranca la Copa Catalana de Rogaining al Berguedà
Autor: FCOC
Enlace: Arranca la Copa Catalana de Rogaining al Berguedà
Fuente: Arranca la Copa Catalana de Rogaining al Berguedà
Fecha publicación: 17/01/2022Las opiniones vertidas en los artículos son escritas por sus autores y no necesariamente reflejan la opinión de orientaciondeportiva.es. Se han tomado todas las precauciones razonables para producir información veraz en esta web. Orientaciondeportiva.es no se responsabiliza por las pérdidas o daños sufridos por alguna persona como consecuencia del uso de las informaciones que aparecen publicadas. Si observa algún error, o quiere mostrar alguna duda, o proponer alguna sugerencia, póngase en contacto a través de nuestros formularios.