CONVOCATÒRIA DE RESPONSABLE DE FURGONETA FCOC I MATERIAL

La FCOC ha adquirit mitjançant renting subvencionat per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, una furgoneta Fiat Ducato L2 de càrrega.Ha estat present ja a les darreres proves de Rogaining i Orientació a Peu de Copa Catalana. A l’interior de la mateixa guardem el material que com es va aprovar a Junta, CAL UTILITZAR DE FORMA PROU VISUAL A LES PROVES DE COPA CATALANA.

Aquest és:

Arc d’arribada de material sostenible i adient amb l’Agenda 2030 i aprovat per la nostra comissió de sostenibilitat.

8 banderoles amb suport

6 pancartes

2 carpes

A més, també podeu trobar altre material com:

Cavallets

Tríptics informatius sobre el nostre esport

Una TV de 75 polsades

Separadors de carrils de sortida i arribada

Un altaveu autònom amb micròfon

Per a la bona organització i cura de tot plegat, creiem que el millor és que hi hagi una sola persona responsable de tot plegat. Per aquest motiu convoquem la següent plaça remunerada de Responsable de Furgoneta i Material FCOC.

Responsabilitat:

S’encarregarà de conduïr la furgoneta FCOC fins al centre de competició de la Copa Catalana de qualsevol modalitat, i ajudarà en el muntatge dels diferents elements garantint la seva visualització prioritaria. Un cop finalitzat l’esdeveniment, coordinarà la recollida i càrrega del material a la furgoneta i el seu retorn al lloc d’origen. No es podrà utilitzar el vehicle per a cap tasca no autoritzada per la FCOC.

Requeriments:

Cal tenir 18 anys i carnet de conduir. Cal tenir un lloc on aparcar la furgoneta de forma segura (sino s’haurà de desplaçar a buscar la furgoneta i a torna-la al lloc que indiqui la FCOC)

Remuneració:

Es cobriran dietes per un valor net de 100 € per les activitats d’un dia, i de 150 € per les de dos. Per a possibles activitats de més durada, es parlarà i negociarà en cada cas. La persona responsable també tindrà la llicència FCOC de temporada i la gratuïtat d’inscripció a les proves de Copa Catalana on portarà la furgoneta.

La FCOC cobreix…

Assegurança del vehicle i manteniment del mateix, així com possibles reparacions. També ens fem càrrec dels costos de la benzina i possibles costos d’aparcaments i peatges quan sigui necessari.

Interessats contactar amb: fcoc@orientacio.cat

Continua leyendo el artículo original pulsando el siguiente enlace: CONVOCATÒRIA DE RESPONSABLE DE FURGONETA FCOC I MATERIALA continuación citamos la fuente y autor del texto:
Título: CONVOCATÒRIA DE RESPONSABLE DE FURGONETA FCOC I MATERIAL
Autor: FCOC
Enlace: CONVOCATÒRIA DE RESPONSABLE DE FURGONETA FCOC I MATERIAL
Fuente: CONVOCATÒRIA DE RESPONSABLE DE FURGONETA FCOC I MATERIAL
Fecha publicación: 25/05/2023