6 títols i 3 podis més a la Lliga Estatal Iberogaine 2021Redacción: Ruiz | Orientaciondeportiva.es


Amb la prova d’aquest cap de setmana a El Port de la Selva, la IV Rogaine Cap de Creus que organitza Aligots Girona Orientació, es va tancar la Lliga Estatal Iberogaine 2021. Aquesta competició formada enguany per 6 curses arreu de l’estat espanyol, és la competició més important de la modalitat de rogaining a Espanya, organitzada per la Federació Espanyola de Rogaining (Iberogaine).

Més de 500 participants d’arreu d’Europa es van reunir a l’Alt Empordà per disputar la que ja és un clàssic del calendari. Reconeguda per molts com a millor Rogaine a Catalunya i només a l’alçada de la Rogaine d’Aralar a Navarra a nivell estatal, és una cita ineludible pels amants de l’especialitat. Els catalans, novament, van demostrar que són la gran potència a nivell de l’orientació a Espanya i així s’ha fet palès a la classificació final de la lliga.

Albert Herrero (Aligots) ha estat campió absolut de la Lliga Estatal Iberogaine amb 395 punts. A les altres dues categories absolutes, Blanca Foix (CO Berguedà) ha estat 4a en categoria femenina amb 183,50 punts; i segona posició en categoria mixta absoluta per Magí Llaveria i Laura Escola (Montsant) amb 205,50 punts.

Pel que fa a la resta de categories per edats han estat campions:

A la categoria Júnior Adult (un major i un menor de 18 anys) Roger Macià (CO Berguedà) amb 154 punts

A la categoria Júnior (menors de 18 anys) Bernat Selva (UE Vic) amb 148 punts

A Dones Veteranes (Majors de 40 anys) Victòria Diaz i Isabel Escayola (COC) amb 227,70 punts

A Mixtes Veterans (Majors de 40 anys) Josep Maria Santiago i Lourdes Gelada (Aligots) amb 235,25 punts

A Superveterans (Majors de 55 anys) en Toni Serrallonga i en Xavier Serrallonga (Grions GoXtrem) amb 283 punts

Per acabar, a la categoria Homes Veterans (Majors 40 anys), segona posició d’Adrià Vall (Gastant Keks) amb 233,50 punts

Continua leyendo el artículo original pulsando el siguiente enlace: Resultats Lliga Iberogaine 2021

A continuación citamos la fuente y autor del texto:
Título: Resultats Lliga Iberogaine 2021
Autor: FCOC
Enlace: Resultats Lliga Iberogaine 2021
Fuente: Resultats Lliga Iberogaine 2021
Fecha publicación: 29/11/2021Las opiniones vertidas en los artículos son escritas por sus autores y no necesariamente reflejan la opinión de orientaciondeportiva.es. Se han tomado todas las precauciones razonables para producir información veraz en esta web. Orientaciondeportiva.es no se responsabiliza por las pérdidas o daños sufridos por alguna persona como consecuencia del uso de las informaciones que aparecen publicadas. Si observa algún error, o quiere mostrar alguna duda, o proponer alguna sugerencia, póngase en contacto a través de nuestros formularios.