PARTICIPACIÓ FCOC AL 17È MUNDIAL DE ROGAINING!

Des de la FCOC volem facilitar als federats que puguin participar al 17è Mundial de Rogaining, que aquest 2022 és celebrarà el 26 i 27 d’agost a la República Txeca. Aquesta competició de 24 hores està limitada a 1.000 participants, i la inscripció va lligada a certs requisits. Però guarda un percentatge per a esportistes amb menys experiència i currículum, donant opció a que pugui participar-hi qualsevol federat. La federació dóna suport als esportistes catalans de la selecció per a participar-hi, però ara oferim aquesta oportunitat per a tots els federats que puguin gaudir d’aquesta experiència que creiem que tot orientador hauria de viure una vegada a la vida.Redacción: Ruiz | Orientaciondeportiva.es


Creiem que si fem un bon grup l’experiència serà encara millor, compartint allotjament i desplaçament en avió i bus fins al centre de competició. I serà una bona motivació per a poder aprofitar les diferents opcions d’entrenament que hi haurà durant els mesos previs.

La FCOC s’encarregarà de les gestions de les inscripcions, allotjament (fins a un límit de 50 persones) i cada participant haurà de pagar la seva part de despeses, excepte aquells que formin part de la selecció que se’ls ajudarà amb una part de subvenció.

Tothom que estigui interessat a participar en aquesta oportunitat ha d’apuntar-se en aquest enllaç al formulari abans del dia 31 de gener, ja que el primer tall d’inscripcions acaba molt aviat. Si esperem més també es podrà fer la inscripció, però el preu de cost augmentarà.

Continua leyendo el artículo original pulsando el siguiente enlace: Participació FCOC al 17è Mundial de Rogaining!

A continuación citamos la fuente y autor del texto:
Título: Participació FCOC al 17è Mundial de Rogaining!
Autor: FCOC
Enlace: Participació FCOC al 17è Mundial de Rogaining!
Fuente: Participació FCOC al 17è Mundial de Rogaining!
Fecha publicación: 12/01/2022Las opiniones vertidas en los artículos son escritas por sus autores y no necesariamente reflejan la opinión de orientaciondeportiva.es. Se han tomado todas las precauciones razonables para producir información veraz en esta web. Orientaciondeportiva.es no se responsabiliza por las pérdidas o daños sufridos por alguna persona como consecuencia del uso de las informaciones que aparecen publicadas. Si observa algún error, o quiere mostrar alguna duda, o proponer alguna sugerencia, póngase en contacto a través de nuestros formularios.