ELOI MARTÍ I MAR SERRALLONGA, CAMPIONS DE CATALUNYA ESPRINT

Eloi Martí (Aligots) i Mar Serrallonga (Go-Xtrem) van córrer més que els seus adversaris ahir pel turó de la Seu Vella de Lleida i pel centre històric. Cursa organitzada pel club Senglar-O amb sortida al recinte de la Seu que era el més alt del mapa i que combinava trams molt ràpids i altres més d’elecció de ruta pels carrerons del nucli antic amb final a la plaça de Sant Joan.

El campionat de Catalunya es va disputar, com és habitual els darrers anys, en dues curses, una classificactòria que es va córrer a Fraga (Osca) i la final a la ciutat de Lleida. De la cursa de classificació passaven a la final el 60% de corredors i corredores amb un mínim de 5 participants. Així doncs la cursa pels carrers costeruts de la població de la franja va donar pas a la final el diumenge al matí.

A la categoria elit, Mar Serrallonga es va imposar per només 38 segons a Laia Gil (Montsant) i a Laura Baus (Aligots) que va creuar la línia d’arribada a 3min.49seg de Serrallonga. A la categoria masculina el gironí Eloi Martí va entrar en primera posició a 45 segons de Roger Virgili (Go-Xtrem) i tercera posició per Sebastián Ordoñez (Montsant) a 1min.52seg.

A la resta de categories els guanyadors van ser:

DH10: Emma Surrell (Aligots) i Roc Bausà (UES)

DH12 Bruna Agulló (Xinoxano) i Aleix Puig (Aligots)

HD14 Airina Sales (UEVic) i Carlit Tölkkö (BO)

D16 Arlet Sales (UEVic)

D18 Lola Gabarró (COC)

D20 Maria Belloso (Aligots)

HD35 Lídia Barri (UEVic) i Aleu Agulló (Xinoxano)

HD40 Anna Amigó (COC) i Magí Llaveria (Montsant)

DH45 Clara Pañella (Farra-O) i Jordi Ordeig (UEVic)

DH50 Anna Garriga (COB) i Àngel Pi (COC)

DH55 Montse Olmos (UES) i Lluís Alsius (COC)

DH60 Begoña Almor (COC) i Jordi Déu (COC)

Les curses d’aquest cap de setmana s’han completat amb una cursa de bosc a la comarca de la Llitera, concretament al bosc de Pinyana de Castellonroi, puntuable per Copa Catalana.

Continua leyendo el artículo original pulsando el siguiente enlace: Eloi Martí i Mar Serrallonga, campions de Catalunya esprint