STAGE ADULTS FCOC 2022

L’stage FCOC està pensat per a orientadors/es que vulguin millorar en les capacitats que comporta l’esport per els boscos del berguedà.Redacción: Ruiz | Orientaciondeportiva.es


En el camp d’entrenament realitzarem entrenaments nocturns, de mitja distància i fins a microsprints, a més hi haurà una xerrada.

El nivell tècnic serà elevat, però la distància serà adaptable a cada persona, cada mapa tindrà possibilitats de retallar i, per tant, diferents distàncies. Per exemple:

● Llarg i difícil: corresponent a categories Èlit

● Mitjà i difícil: corresponent a categories Veterans

● Els esportistes joves s’hauran d’adaptar a les dificultats del veterans, ja que, l’stage no està pensat per a joves.

Encara que la dificultat dels entrenaments sigui alta i evidentment no està pensat per a principiants, estem segurs que tothom amb nocions d’orientació bàsiques i temps suficient és capaç de realitzar els recorreguts. Els entrenament més importants del cap de setmana seran amb sportident. Aquest entrenament està obert únicament a esportistes federats FCOC.

Es podrà dormir i menjar a la casa de Cal Candi, inclou des del sopar del divendres fins el dinar de dissabte. Tot i això, si algú vol anar per la seva banda hi ha l’opció de només pagar els entrenaments.

Continua leyendo el artículo original pulsando el siguiente enlace: Stage adults FCOC 2022

A continuación citamos la fuente y autor del texto:
Título: Stage adults FCOC 2022
Autor: FCOC
Enlace: Stage adults FCOC 2022
Fuente: Stage adults FCOC 2022
Fecha publicación: 18/11/2022Las opiniones vertidas en los artículos son escritas por sus autores y no necesariamente reflejan la opinión de orientaciondeportiva.es. Se han tomado todas las precauciones razonables para producir información veraz en esta web. Orientaciondeportiva.es no se responsabiliza por las pérdidas o daños sufridos por alguna persona como consecuencia del uso de las informaciones que aparecen publicadas. Si observa algún error, o quiere mostrar alguna duda, o proponer alguna sugerencia, póngase en contacto a través de nuestros formularios.