PROVES DE SELECCIÓ O-PEU 2023

El passat cap de setmana 25 i 26 de març es van celebrar les dues primeres proves de selecció per formar part de la Selecció Catalana O-Peu Absoluta i Junior. L’organització de la FCOC va comptar amb el suport del XXOO, COB i Farra-O en la cessió dels mapes, realitzant-se les següents competicions:Dissabte 25 – Mitja distància a Sant Jaume de Frontanyà

Diumenge 26 – Llarga distància a Capolat

Cal destacar l’actuació de Biel Ràfols (COC), guanyador en la categoria masculina de les dues competicions, que en noies es van emportar Alba Trabal (Gastant Keks) en la mitja i Ona Ràfols (COC) en la llarga.

Podeu veure els resultats, els mapes i les rutes al 3dRerun en els següents enllaços:

Mitja Sant Jaume: resultats – 3drerun nois – 3drerun noies

Llarga Capolat: resultats – parcials – 3drerun nois – 3drerun noies – Fotos

Des de la FCOC estem contents de com han competit els esportistes i també de la qualitat oferta en les curses, que encara que amb un error important, creiem que els esportistes han pogut aprofitar el cap de setmana al màxim també per a entrenar per al objectiu principal de la selecció que és el campionat d’Espanya de Llarga distància.

Durant la pròxima setmana santa tots els aspirants a la selecció, conjuntament amb el GTO i alguns federats FCOC ens desplaçarem a la província de Sòria per al camp d’entrenament de preparació del CEO, on es realitzarà també les últimes curses que serviran com a proves de selecció FCOC.

Continua leyendo el artículo original pulsando el siguiente enlace: Proves de selecció O-PEU 2023A continuación citamos la fuente y autor del texto:
Título: Proves de selecció O-PEU 2023
Autor: FCOC
Enlace: Proves de selecció O-PEU 2023
Fuente: Proves de selecció O-PEU 2023
Fecha publicación: 28/03/2023