PLUJA DE PODIS CATALANS AL TROFEO QUIJOTES 23 D’ORIENTACIÓ

Navalcan i Gamonal (Toledo) van acollir el passat cap de setmana el Trofeo Quijotes d’Orientació, tres curses puntuables per la Lliga Espanyola i també era el Campeonato Ibérico Femenino. Els resultats van ser brillants pels corredors i corredores catalans ja que van aconseguir pujar al podi fins en 13 ocasions.

Es tracta de la 4a. prova puntuable per la lliga espanyola d’orientació 23 i, pels joves de les categories sub16 i sub18, eren, a més a més, les primeres proves que puntuaven per classificar-se per l’europeu EYOC que tindrà lloc el mes de juny a Bulgària. Tot i que encara faltes moltes curses, les sensacions que van oferir el joves orientadors en les 3 primeres són molts bones i en aquests moments n’hi ha una bona colla en posició d’entrar a la selecció. Al final puntuaran les 6 millors curses de 9 (Trofeo Quijotes, les curses de Soria, CEO i Mijta i Trofeo Aragón)

El Trofeo Quijotes es va córrer aquest any en uns terrenys típics de devesa, molt oberts, escàs bosc i relleu suau, en algunes zones amb formacions rocoses. La llarga distància del dissabte era molt ràpida amb trams de navegació pura amb poca ajuda més que la brúixola. Dissabte a la tarda es va córrer l’esprint, 70% de bosc i 30% urbà i diumenge una mitja tècnica amb molts canvis de direcció que requeria una màxima concentració per l’alta velocitat a la que es podia córrer.

Després de la suma de les 3 curses, els resultats van ser els següents:

1a. posició per a Arlet Sales UEVic (F16), Lola Gabarró CAT-O(F18E) Jan Amat CAT-O(M18E), Rose Kowalski CAT-O(F40) i Anna Amigó CAT-O(F50).

2a. posició per a Cesc Amat CAT-O(M16), Guinedell Faja CAT-O(F18E), Bernat Selva UEVIC(M18E) i Marta Bruns CAT-O(F35A)

3a. posició per a Joan Méndez CAT-O(M16), Adela Illamola UEVIC(F45), Joan Borràs Montsant(M50) i Joan Ramon Fornaguera GO-XTREME(M55).

Continua leyendo el artículo original pulsando el siguiente enlace: Pluja de podis catalans al Trofeo Quijotes 23 d’orientació